Sunday, September 14, 2008

sabtu oH sabTu

arini ari sabtu,weekend ni fyan x blk kl.just duk kampus jer.td bgn tdow bkn maen lmbt lg.tlajak sahur,sedih tol.nasib baek r mlm td da makan kuew tiaw kungfu.td lam kul 9 lebey tmnkan my bro,afnan g stelkan ptptn dier kt dk2.ni da kali ke 3 pas 2 kali kna reject,nasib baek r td da approve.
time ngah tgu afnan setelkan pt dier.smpt snap2 kt toilet dk.huhu.

tgh hari n ptg tu fyan just lepak bilik jer n tdow.ptg tu fyan ngan afnan kuar g town nk bukak puasa.1st kitaorang jln2 dulu kat mahkota parade sblm berbuka
time berbuka tu cam biasa r tmpt fav fyan kan,mcD.huhu.fyan makan mcChicken set ngan banana pie.kenyang giler.time nak berbuka tu,tbe2 terserempak ngan sorang mahkluk tuhan yg fyan x expect pon akan jmpa kt sini.mmg terkejut beruk.huhu.

me n afnan kt mcD MP

                
                                                                   my meal 4 berbuka

pastu kitaorang g dataran pahlawan n its time 
to.......KARAOKE.nway,suara afnan mmg best.cam yusry kru (jgn marah,huhu).lalak punyer lalak kan,tbe2 my levelmate duk tgk je fyan nyanyi kat box sblh.malu giler sial.pas karaoke tu destinasi berikutnyer adalah jonker street.kalo mlm2 sabtu camni ader pasar along jonker street ni.mmg best.kt JS ni kitaorang jalan2 jer r.tp c afnan ni smpat gak beli cap satu.

its KARAOKE time
   
          afnan  yg exited shopping kt JS

pas round2 kt JS smpai nak tercabut kaki,kitaorang g tesco jap,igt nak beli la mknan tu sahur.jalan2 punyer jalan kat tesco tu,beli drinks jerk.haha.pastu time utk blk kampus plak.smpai2 kat kampus kitaorang g cafe intekma,lapar lak time ni.smpt r fyan makan bihun tomyam ngan limau ais.mmg kenyang bangat.skrg ni da pukul 2.20 tp still x tdow2.tak tau r tdow kul berapa.my rumate sume letak tilam kat bawah smbil tgk muvie.

1 comment:

DicKiE aDaMs said...

sape makhluk tuhan tu?