Sunday, September 14, 2008

kisah abg kasim n kak zeti

arini fyan bgn lmbt giler.kul 3 lebey br bgn.tdow sakan nampaknyer,huhu.plan nk g pantai td tp da lewat kan.siap2 terus g msjd tanah ngan afnan.bazaar kat c2 mmg bsr,n td tu first time pg thn ni.
     
                       ngah sesak2 kat bazaar ramadhan MT                                     
        
                 me n my YTF

ramai giler org,sesak2 je time nak jalan tu.cam biasa r,kalo pg tmpt yg byk2 org jual ni benda yg fyan akan beli is.....yongTauFoo which is my fav.tu jer yg fyan beli.afnan lak beli kuih pe ntah.then kitaorang gerak ke alor gajah sbb plan mula2 nk g mkn kat dining ngan grup neRUK's (dianggotai oleh wani(president club),tun,zeti n fiza.tp fiza xder td.last2 kitaorang g kt alor gajah.mkn kat satu warung kat saner.sian kat geng neRUK's ni time nk g ag,diorang
 terpaksa lari to kejar the bus tu.haha.then kat ag,afnan smpt lak g beli
 kuih2 ngan caramel pudding tu.so kitaorang bukak pose kat warung tu jer la td.tbe2 lak ader sorang abg yg keje kat warung tu minat kt zeti siap bg no tepon la (klakar giler td,huhuhu).nama dier kasim,hot giler.

ni la president kelab neRUK's yg sgt jelita(wani a.k.a. kuba)

me n afnan with neRUK's (frm left zety,tun).10s 2 kuba 4 snappin us

our meal 4 bbuka

pas berbuka tu,kitaorang blk je kt kampus sbb mula2 fyan ngan afnan plan nak g pantai n mkn ikan bakar kat pengkalan balak tu,tp x jd sbb ujan.so ni kat bilik ngah tulis blog tuk arini yg bit bosan utk korang baca kan?huhu...pasni nk smbg wat assignment lak.

3 comments:

syareena said...

haha ! menarekk ! heeee ! ;p alor gajah ? huu ! dekat saje ngan kg kuh ! ;)) selamat berpuasa ! :DD

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said...

kuih2 ngan caramel pudding tu?? sedanyer!!! bli kat mana?? mencari gak nih!

DicKiE aDaMs said...

abg kasim mane? nape x snap pic? haha