Saturday, September 20, 2008

opss....i did IT again!

today is the shooting day.td sahur fyan ngan afnan mkn roti jerk,org laen sume mkn nasi.tp afnan mkn roti smpai 4 keping equal to sepinggan nasik gak.huhu.then smbg tdow,bgn2 lam kul 9 lebey da.siap2 nk shooting.actually video klip ni pasa pompuan yg teringatkan time2 hapy dier ngan laki dier.last2 laki ni nak tgalkan dier.lagu by shayna zaid.tajuk dier tak tau r pe.1st scene is fyan ngan Baby(model pompuan utk video clip ni).
semua yg terlibat utk pembikinan video clip ni

Baby maen gitar then fyan belai2 dier cam ala2 romantik r g2.awal2 kekok sket sbb x biasa sgt ngan Baby ni.lgpun segan gak nk lebey2 sbb one of the crew utk video clip ni is her bf.nnt x pasal2 kena penyepak kan?4,5 shot jgk r amek then mrs director pon da puas ati proceed utk 2nd scene.scene ke-2 is scene gadow kt tangga.fyan nyer watak cam lelaki dayus r smpai cam nak pukul2 pompuan tu sbb da bosan idup ngan dier.tau2 jer r blakon utk video klip ni x der dialog.so maen taram jer r aper yg tersirat d hati.byk kali gak r amek utk scene ni.pas da abes scene ni terus tukar baju utk scene 3 lak.scene ni pon scene gadow tp kat hall umah ni.x bley2 blah time start act tu fyan jala2 smpau terlanggar kusi.x perasan ader kerusi lak kat situ kan.huhu.cam pompuan ni pujuk2 laki ni supaya laki ni x tgalkan dier.scene ni fyan mmg feel2 giler2.xtau r naper.cam btol2 jer marah si baby ni siap terkeluar shit r ko ni.

da making of...

pas director da puas ngan scene ni fyan masuk bilik then berehat jerk.c afnan plak cam bosan giler sbb dier ckp ngantok.so kitaorang tdow jer tgh hari tu smpai kul 3 lebey.then buat scene utk kat pantai lak.scene2 time romantik2 couple kat tp pantai.maen kejar2.klakar sgt.sbb pantai ni berbatu.so xder r lari maner pon.nway pantai ni nice jgk r cume byk batu jerk.kitaorang shoot kt satu part of the beah ni yg jln dier ke tgh2 pulau kecik.tp time2 air surut jer r bley g,kalo x......nak mati ka?panas giler time ni,pas da abes tu blk bilik then smbg jer tdow smpai maghrib.time nak bukak pose tu igtkan xder lauk,tgk2 nah kau!byk giler lauk.dunno why fyan rasa nak makan nasi.afnan da ckp,nak makan xper,tp jgn muntahkan balik.mmg feel giler r mkn nasi.ni 2nd time dalam 3 bln fyan x makan nasi.1st time mgu lepas time bukak pose ngan classmate.tp fyan muntahkan blk sbb nyesal.then arini pas makan tu,i felt the same things.then OPS......I DID IT AGAIN!.siyes,i felt mmg seksa sgt coz its like m crying ms nak kuarkan blk tu.but its ok la...beauty is pain rite?


other scenes

pas rehat2 jap diorang sume ajak fyan n afnan kuar g jonker walk.kitaorang g 2 kete.fyan ngan afnan naek kete Baby.smpai2 saner diorang tbe2 jer x jd lak shooting.so just jalan2 jer r.last week da ar da dtg kat JW ni so fyan cari tmpt utk lepak.last2 kitaorang just beli air pe ntah yg sgt pelik dier nyer botol.fyan smpt gak beli mixed fruit bersalut coklat.yummy!tibe2 time tgh tgu my mixfruit tu,ader org cucuk i.tgk2 miss hanim.baru jer ngumpat pasal dier kat lam kete td ngan Baby.miss her damn much.rupa2 nyer dier datang ngan miss zuliani ngan mr afiq.diorang dtg ngan dak2 kelas DMC3E.jalan2 ngan diorang smpai kt mcD dtrn pahlawan sbb diorang sume parking kete kat MP.last2 fyan ngan afnan aper lagi kalo da jumpa mcD kan.sure r melantak jer keje kan.tp its ok la,4 sahur.miss hanim n da gang da balik da time tu.pas mkn kat mcD tu kitaorang sume blk r smula kat banglo yg kitaorang duk utk shooting tu.penat giler......

1 comment:

BiTeMe! said...

teringin plak tgk hasilnye...