Friday, September 26, 2008

akhirnya...

ni blog smlm nyer,tp arini br smpt update.akhirnyer fyan sampai gak kat umah.but m da 1st yg smpai.2 of my sis yg blaja kat poli n uitm perlis blk arini n isnin ni.smpai umah tdow jer smpai tgh hari.tgh hari tu plak my besfwen yu n roy dtg umah.
at bazaar with my sis

nak soh burnkan cd lagu raya ct.ptg tu fyan bawak my mum n my sis g bazaar ramadhan kt area umah ni.sian kat diorang x pnah pg lg bazaar utk tahun ni sbb xder org nak drive kete.kt bazaar tu tak tau nak beli aper.last2 beli yongtaufoo,caramel n kerabu pe
rut.fyan buka pose kat umah my grandma smlm.mlm tu tmnkan my sis maen mercun n diorang rajin pasang lilin kt luar umah n maen tanglung skali.tp fyan biasa2 jer r,x der r exited sgt pon.fyan tdow awal sbb x ckp tdow ag.....huhu.

temankan my sis di exited sgt maen mercun

2 comments:

Wan said...

Seronok kan dapat berbuka ngan fam?? Wuhuuu...

BiTeMe! said...

kakak yg baik... hehe