Friday, February 6, 2009

maskulin VS mangga

3 of US
1arini tension sgt sbb mangga call ckp my grup x ley wat research kat saner.then i hv to change the new one.da ar proposal da siap......cam sial jerk.fyan call la miss hanim nak tanyer pasal dier,tbe2 dier ckp dier kat shah alam.so pe lagi...fyan g r saner ajak lepak.miss zuliani pon ader gak,windu sgt kt diorang.ni lec fav fyan kat kampus.kitaorang lepak kat pakli aritu.byk gak r gosip2 br drpd diorang ni.haha.last2 tanyer pendapat diorang pasal pojek ni,fyan decide nak wat pasal maskulin.pas lepak tu fyan terus g karangkraf nk jmpa editor dier.susah gak la,nak dapatkan approval dr diorang ni.tp alhamdulillah........dpt!!!!huhu.so pasni kitaorang akan intern la kejap kat maskulin ni.

11 comments:

rizz said...

wahhh clussttt intern maskulin..gd luckk k:)

fyanAzami said...

haha.....biasa jer
tu pon nak mati try baru dapat

BiTeMe! said...

3-3 perempuan...
cantik... hehe

Lord Fiqo said...

congrats

fyanAzami said...

syamil....salah 2
2 cantik,sorang hensem giler
:-P

fyanAzami said...

thanx fiqo

BiTeMe! said...

x. yang tengah paling cantik...

hana@Bella said...

hahahaahha...
Kte ader pic diapit 2 lelaki..
Die pn ader..Diapit 2 pmpuan erhh..
Bngga laa tuee..
Bluwekkkssss

fyanAzami said...

thanx syamil yg sengal!

fyanAzami said...

hehe..hana
u ni merepek jer keje kan
ske tiru2 orunk
:-P

Namkhir said...

ape email u i nak invite.lol