Tuesday, October 21, 2008

...open HOUSE...

open house rick

jumaat lepas,pas kelas event tu my class sume berkonvoi g visit our classmate,sarah yg msk icu kat hospital sunway.keadaan dier teruk gak r sbb dier ader penyakit hati.fyan naek kete ngan mihah,yan n yana.dsebabkan fyan sorang jer jantan lam kete tu,so i hv to drive la kan?pas g visit dier tu,kitaorang sume tdow kat umah yana.umah dier kat kuala selangor,ingatkan dkt tp......nak mati nyer jauh kan.esoknyer tu kitaorang g beraya kat umah nad,our classmate gak kt rawang.tp dier cuti sem sbb accident br2 ni.
beraya kt umah nad n affy
pas2 kitaorang g umah afnan lak kat ampang then afnan blk ngan kitaorang ke melaka sbb yana x blk melaka aritu.ptg tu lak g open house ricky kt subang.kt umah dier nak mati r makan,smpai nak pecah perut.dr pg smpai ptg tu makan jer keje.bihun goreng kt umah yana>macaroni kt umah nad>nasi tomato kt umah afnan>nasi kerabu+choc cake+sate+spageti kt umah rick.kt umah dier ader byk giler kucing.fyan aper lagi kalo da jmpa kucing ni....gomol2 r.ahaks...time lam kete tu tbe2 selsema,mata merah n demam.fyan lupa yg fyan ni sgt alergik kt kucing.tp still maen gak sbb fyan ske giler kucing.smpai kat hentian dengkil fyan tukar baju.sbb baju fyan penuh ngan bulu kucing time tu.huhu...
miaw!!!

2 comments:

BiTeMe! said...

biarlah sarah cpt baek...

Anuar Ali said...

doakan sarah gak.. em x singgah umah i pun